Träna i hela Norden i sommar!

Vi vill önska dig som medlem en glad sommar genom att öppna dörrarna till samtliga SATS och ELIXIA-center i hela Sverige, Norge och Finland och dessutom fri tillgång till Online Training!

Från den 11 juni till och med den 5 augusti får du, oavsett medlemskap, fri tillgång till alla* träningscenter i hela Norden - från Tromsø i norr till Malmö i söder. Så glöm inte att packa träningskläderna och passa på att träna när du besöker släkt och vänner runt om i Norden i sommar. Befinner du dig långt från vara träningscenter? Då kan du istället träna Online Training eller våra 100 träningsprogram helt kostnadsfritt, hela sommaren!

Ditt medlemskap uppgraderas automatiskt under perioden och din statistik följer med som vanligt i vår app och på vår webbplats. Du behåller dina andra tillägg i ditt medlemskap som vanligt, dvs. om du har tillgång till exempelvis gruppträning, barnpassning eller våra träningskoncept i ditt befintliga medlemskap har du även tillgång till dessa på alla våra träningscenter i Norden fram till 5 augusti 2018.

I appen väljer du språk för att kunna boka i rätt land.

Kontaktuppgifter och kartor till samtliga center hittar du i vår app eller på respektive lands webbplats.

Våra träningscenter i Sverige
Våra träningscenter i Norge
Våra träningscenter i Finland

*Gäller ej på SATS Åre eller ELIXIA Røa Bad i Oslo.

Trevlig träningssommar! 

Nyheter


;