Yoga nyheter

SATS har som mål att bli Sveriges största leverantör av kvalitativ yoga i Skandinavien. I november har vi extra mycket fokus på yoga, och därför lanserar vi fyra nya yogapass från 12 november!

Som medlem kan du gå på både de traditionella och de mer avancerade yogapassen. Vi har ett brett urval av yogatyper, men vi vill alltid utveckla ett bättre sortiment för dig som medlem. Vi ser att intresset för yoga är stort bland våra medlemmar, och vi hoppas att vi kan göra er nöjda genom att ge er ett bredare yogautbud att välja mellan. 

Vad händer i november?

YOGAUTMANINGEN 

Under perioden 12–30 november kan du delta i vår yogautmaning. När du har klarat av fyra yogapass får du en gåva, men innan du kan delta i utmaningen måste du hämta vår app och boka dina pass i appen. Vi registrerar automatiskt när du har deltagit i ett pass och när du har kvalificerat dig för belöningen. Gåvan eller belöningen lämnas ut i gymmets reception, och kan inte bytas mot andra varor från butiken. Om ditt gym inte har de yogapassen som ingår i utmaningen, rekommenderar vi att du besöker ett annat SATS center när vi har öppet hus (vecka 46).

OBS! För att delta yogautmaningen bör du uppdatera SATS Appen.

Öppet hus

Vi håller öppet hus för alla, både medlemmar och icke-medlemmar vecka 46. Ta med vänner och familj på träning under veckan. Den här veckan kommer du att både kunna träna i gymmet och delta i gruppass. Som medlem bokar du in dig på ett gruppträningspass via appen och icke-medlemmar kan boka in sig i receptionen, via e-post eller genom att ringa.

*Gäller ej SATS Åre och Balance City. 

20 % rabatt på CASALL

Om du köper minst två varor från Casall i vår butik under november får du 20 % rabatt på hela köpet! Ett bra tillfälle att hinna med lite julshopping till familjen och vännerna.

Fyra nya yogaformer

YIN RELEASE

På ett Yin Release-pass blir du guidad in i ställningarna och andas djupt så att du får ro i kropp och själ. Det här passet bygger på principerna inom yinyoga. Det är en ganska lugn variant av yoga med ställningar som man ska hålla kvar i 2–5 minuter. Yin Release passar dig som behöver finna både harmonisk och fysiskt balans.


> se filmen med den nya yogaformen

YOGA FLOW

Yoga Flow är ett yogapass som ger dig en bra introduktion till dynamisk yoga. Och dessutom är det ett rejält träningspass! Det innehåller ett stort urval yogaställningar som utmanar dig på olika nivåer. Övningarna görs till musik och skiftar mellan många rörelser. Våra välutbildade och erfarna instruktörer skapar en yogaupplevelse som du bara måste prova!

> se filmen med den nya yogaformen

HOT YOGA RELEASE

Hot Yoga Release är en mycket lugn yogavariant i en varm sal som ger dig mer flexibilitet, djup avslappning och lugn och ro i kroppen. I Hot Yoga Release kombinerar du andningsövningar, yogaställningar och mindfulness på ett sätt så att stressen lämnar kroppen.

> se filmen med den nya yogaformen

HOT YOGA FLOW

Hot Yoga Flow är skapat för dig som vill ta del av rörlig och dynamisk yoga i en varm miljö. Vi har utvecklat Hot Yoga Flow utifrån Hatha Yogans dynamiska flöde, men med fler ställningar och rörelser. Det här är en yogaform som ger dig styrka, smidighet och en härlig känsla av att verkligen svettas ut allt.

>  se filmen med den nya yogaformen

 

Nyheter inom gruppträning