Q&A

Jag vill träna med Viscus, hur gör jag?

Vad roligt! Kontakta johan.hallenby@sats.se så hjälper han dig.

Varför har SATS köpt Viscus?

SATS strategi är att växa och göra det möjligt för fler att komma igång med träningen och skapa ett hälsosammare liv. Genom förvärvet av Viscus ökar vi vår tillgänglighet i Göteborg och södra Stockholm / Södertälje. Dessutom tror vi mycket på Viscus affärsmodell när det gäller just tillgänglighet; det blir enklare att komma igång med träningen om instruktören kommer till dig på jobbet. Vi ser fram emot att utveckla detta koncept vidare på alla våra marknader.

Vad är Viscus?

Fler och fler företag väljer att erbjuda ett eget företagsgym för att göra det enklare för sina medarbetarna att få till träningen i vardagen. Utmaningen är bara att många människor behöver inspiration och vägledning för att komma igång med träningen. Viscus löser detta genom att erbjuda personlig träning och gruppträning i företagens egna träningslokaler. Dessutom erbjuder Viscus koncept för ”risk till frisk”-grupper, vilket hjälper inaktiva medarbetare till en mer aktiv livsstil och bättre välmående. Viscus har sex sådana stora corporate onsite-samarbeten med kunder som exempelvis AstraZeneca (i Mölndal och i Södertälje), Swedish Match, Skanska och Stena.

Vad är Corporate Onsite och har SATS jobbat med det tidigare?

Corporate Onsite att erbjuda företag friskvårdstjänster i företagens egna lokaler. SATS har sedan tidigare verksamhet inom detta område och förvärvet av Viscus är ett steg för att utveckla och stärka den affären.

Vem kommer driva SATS Corporate Onsite?

Johan Hallenby (Viscus grundare & VD) kommer att fortsätta i verksamheten efter förvärvet och ansvara för SATS affärsområde Corporate Onsite.

Vi är intresserade av att ha SATS tjänster på mitt företag, hur går vi vidare?

Vad roligt! Kontakta Johan Hallenby, Business Area Manager, SATS Corporate Onsite, johan.hallenby@sats.se +46 735 070707