SAFE utbildar framtidens tränare!

Drömmer du om en ny karriär eller ett roligt extraknäck? Eller vill du bidra med mer energi och glädje bland din personal? Då är SAFE rätt plats för dig.

SAFE är Nordens ledande utbildningsföretag med utbildningar till personlig tränare, gruppträningsinstruktör och kostrådgivare. Hos SAFE kan du som vill göra träningen till ett yrke hitta din utbildning. De ger dig en internationellt respekterad utbildning - godkänd enligt europeiska krav utfärdade av EHFA - rustad för att möta framtidens behov.

SAFE erbjuder även utbildningar, föreläsningar och andra evenemang till företag, skolor och föreningar i syfte att hjälpa fler att förbättra sin prestationsförmåga och livskvalitet.
De flesta av SATS instruktörer och personliga tränare har en utbildning från SAFE bakom sig, eller motsvarande. Vi ställer höga krav på all vår personal, i synnerhet våra instruktörer och personliga tränare. Som samarbetspartner inom utbildning jobbar vi med SAFE.

Mer information hittar du på SAFE-Educations hemsida.

Mer om SATS ELIXIA

Varför SATS?

På SATS vill vi att du ska få en träningsupplevelse utöver det vanliga och varje vecka njuta av den oslagbara känslan som infinner sig efter ett träningspass.

Koncernledning

SATSELIXIAs koncernledning

Vår historia

Här kan du läsa om SATSELIXIA:s historia.

Ansvar och policy

SATS anser att det är viktigt att ta ståndpunkt i frågor som är viktiga i samhällsdebatten och hoppas att vi kan bidra till en bättre samhällsutveckling inom aktuella områden.

Samarbetspartners

Här presenteras några av våra samarbetspartners.

SAFE

Drömmer du om en ny karriär eller ett roligt extraknäck? Eller vill du bidra med mer energi och glädje bland din personal? Då är SAFE rätt plats för dig.

Hjärtsäker zon på SATS

Året runt, dygnet runt och varje timme dör någon av ett hjärtstopp. I tal innebär det att 10 000 personer drabbas årligen och av dessa räddas 600. Vid ett hjärtstopp gäller det att agera snabbt, använda en hjärtstartare i kombination med hjärt-lungräddning. Det är det enda sättet att rädda en person som fått hjärtstopp.