Därför gillar jag Boot Camp!

Lene Østby har varit medlem på SATS i nästan 20 år, och har genom åren tränat både gruppträning och styrketränat på gymmet. Men det var först när hon anmälde sig till en Boot Camp som hon kände sig riktigt motiverad att träna.  

- Jag har genomfört Boot Camps vid 5-6 tillfällen. Det är en väldigt social träningsform och man lär snabbt känna alla deltagare i gruppen även om man inte känner varandra sedan tidigare. Man får uppleva en riktig teamkänsla och träningsformen är helt fantastisk för den som kämpar för att skapa bra träningsrutiner. Det är nästan omöjligt att skippa träningen, eftersom de andra i gruppen väntar på mig vid varje träningstillfälle. Vi har blivit ett sammansvetsat gäng under varje Boot Camp jag deltagit i.

– Jag vill också lyfta de som coachar Boot Camp. Det är duktiga och motiverande personliga tränare som verkligen ser varje enskild person i gruppen och upplägget är anpassat och skräddarsytt för att passa alla som deltar. Upplägget varierar, träningen blir aldrig tråkig och ja, jag älskar verkligen det.

Boot Camp – 10 tuffa träningspass i grupp med PT. Läs mer och anmäl dig här.

Läs mer