SATS för de små

Ta med ditt barn till SATS!

Goda vanor läggs tidigt och aktiva barn och ungdomar upptäcker snabbt glädjen över att använda kroppen. Vi tror också att barn till aktiva föräldrar får träningen med sig som en naturlig del av sin vardag.

Därför erbjuder vi dig som förälder, möjligheten att ta med ditt barn när du tränar. Antingen väljer du vår populära barnpassning eller låter ditt barn delta på någon av våra barnkurser. Oavsett vilket alternativ du väljer, kommer ditt barn få en både rolig och fartfylld upplevelse medan du själv har möjlighet att träna.

Vi vill inspirera barn, ungdomar och vuxna till att leva ett aktivt liv!

Vi anser att barn behöver en vardag med spontan, lekbetonad och allsidig fysisk aktivitet, gärna ute i skogen, på lekplatsen, med idrottslaget eller genom att promenera och cykla dit de ska ta sig. Samtidigt vet vi idag att många barn sitter för mycket stilla och inte ges möjligheten att vara fysiskt aktiva. Som Nordens ledande träningsföretag vill vi bidra med att ändra denna utveckling.

Vi vet idag att motorisk träning ger positiv effekt på barns grovmotorik, finmotorik, perception och koncentrationsförmåga. Vi vet också att det finns ett samband mellan regelbunden fysisk aktivitet och god psykisk hälsa.

Våra barnträningskurser innehåller inga tävlingsmoment och både flickor och pojkar är välkomna att delta. Den huvudsakliga målsättningen med vår barnträning är att barnen har roligt och får uppleva en positiv känsla av rörelse och aktivitet, vilket vi tror i sin tur leder till fortsatt glädje och lust att röra på sig.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Vårt utbud för barn 0-11 år

MiniSATS

Åtskilliga föräldrar har berättat om hur trygga både de och barnen känner sig på MiniSATS. Ofta är det barnen som drar iväg med sina föräldrar till centret för att de vill gå på MiniSATS.

Strong Mama

Vill du bygga upp din kropp efter förlossning? Strong Mama riktar sig till kvinnor efter graviditeten. Barnen ligger tryggt i mitten av salen och är med under hela passet. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.