Om SATS Together

Här finner du svaren på de vanligaste frågorna om SATS Together.

Vad är SATS Together?

SATS Together är ett medlemskap för barn och ungdomar i åldrarna 11-14 år, som vill träna tillsammans med sin förälder (eller av målsman annan godkänd myndig person). Medlemskapet inleds med ett första obligatoriskt möte med en Personlig tränare, för att säkerställa att barn och förälder får lära sig att träna på ett korrekt och säkert sätt. Efter denna genomgång får barnet/ungdomen träna i SATS lokaler tillsammans med sin förälder. De får också delta på samtliga gruppträningsklasser i sällskap av förälder.

Vad är SATS Together för typ av medlemskap och vad kostar det?

SATS Together är ett medlemskap för barn/ungdomar 11-14 år. Priset är 50 % av ett ordinarie medlemskap (dock lägst 299 kr/mån i Stockholm/Göteborg och 249 kr/mån i Malmö/övriga Sverige) och inkluderar precis som ett vanligt medlemskap PT Start. Medlemskapet kan tecknas den dagen barnet fyller 11 år fram tills dagen barnet fyller 15 år.

Är SATS Together-medlemskapet personligt?

Ja, precis som ett vanligt medlemskap är SATS Together-medlemskapet personligt och kan inte nyttjas av flera barn i samma familj.

Vilka center kan man träna på?

En SATS Together medlem får tillgång till samtliga center som ingår i det medlemskap man valt. Förutsatt att medföljande vuxen har tillgång till dessa center enligt sitt medlemskap.

Vilka kan köpa medlemskapet SATS Together?

Barn och ungdomar i åldern 11-14 år, kan teckna medlemskap genom målsmans underskrift den dagen de fyller 11 fram tills dagen de fyller 15 år. De får då träna tillsammans med sin förälder (eller av målsman annan godkänd myndig person), som är SATS-medlem. 

Vad förpliktigar jag mig till när jag köper ett SATS Together medlemskap?

Förälder (eller av målsman annan godkänd myndig person) ansvarar för att boka in och delta på ett första obligatoriska möte med en Personlig tränare. Denna introduktion syftar till att säkerställa att ansvarig vuxen och barn/ungdom får kunskap i att träna på ett korrekt och säkert sätt innan man startar sin träning tillsammans. Som ansvarig vuxen förpliktigar du dig även att SATS Ordningsregler efterföljs. 

Vilka gruppträningsklasser ingår i medlemskapet?

Samtliga gruppträningsklasser ingår i medlemskapet. Cykelklasser och klasser med Pilates-boll har rekommendationslängd på 150 cm för att kunna använda utrustningen på lämpligt sätt. 

Varför erbjuder SATS träning för barn/ungdomar?

Vi vill bidra till att förbättra barn och ungdomars fysiska aktivitet. Idag minskar den obligatoriska idrotten i skolorna och barnen/ungdomarna ges inte möjlighet att vara fysiskt aktiva i den mån de behöver. Vi vill komplettera skolidrotten och inspirera både barn och vuxna till att röra på sig och leva i en aktiv vardag. Dessutom är SATS Together ett mervärde för våra medlemmar. Tiden med familjen är viktig, varför vi vill erbjuda våra medlemmar att även kunna umgås med sitt barn/ungdom i en träningsmiljö.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Mer om SATS Together

Om SATS Together

Här finner du svaren på de vanligaste frågorna om SATS Together.

Styrketräning för barn

Barn och ungdomsåren är en period i livet när man lägger grunden för sin framtida fysik, sin hälsa och motionsvanor.