20 Minute HIIT

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

20 Minute HIIT är ett kort och intensivt intervallpass till skön och somrig partymusik. Passet är enkelt att hänga med i så du behöver inte ha erfarenhet av gruppträning för att delta. Men vi rekommenderar att du har lite träningserfarenhet innan du är med på passet.

HIIT står för High Intensity Interval Training och är en av de trendigaste träningsformerna just nu. Enligt en trendundersökning genomförd av American College of Sport Medicine kommer HIIT-träningen att ligga på topp över träningstrender även under 2019, vilket den också gjort de senaste åren.

HIIT är en träningsform där du ger allt i relativt korta intervall, följt av kortare pauser. Den här typen av träning är känd för att vara kort, enkel och intensiv och kan öka konditionsnivån och förbränningen relativt omgående. HIIT-träningen är lättillgänglig, kan utföras överallt och utan utrustning och passar därför vår moderna aktiva livsstil perfekt. Så om du är ute efter snabba resultat kan HIIT-träningen vara den perfekta lösningen för dig. 

I 20 Minute HIIT är uppvärmningen och den första konditionsdelen alltid desamma. I passets andra del kan instruktören bestämma om han eller hon vill fortsätta med flera konditionsintervall eller köra styrka. Det betyder att du som deltagare aldrig helt vet vad du kan förvänta dig. Låter det läskigt? Oroa dig inte. Det är bara 20 minuter...

RELATERAD TRÄNING

Cardio Energy

Cardio Energy är det ultimata konditionspasset och dessutom ett av våra populäraste gruppträningspass! Oavsett om du väljer Cardio Energy 30, 45 eller 60 minuter garanteras du ett roligt och fartfyllt träningspass fyllt av energi, pumpande musik och svettiga utmaningar.

KOMPLETTERANDE TRÄNING

FLX

Har du stela muskler och onda axlar? Kanske sitter du mycket på jobbet? I FLX arbetar du igenom hela kroppen för att mjuka upp muskler och leder. Passet bygger på funktionell rörlighetsträning som ger dig bättre kroppskontroll och är ett bra komplement till andra träningsformer.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter inom gruppträning