3D Strength

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Maximerar styrketräningen i alla dimensioner med 3D Strength. Med hjälp av specialdesignade 3D-mattor utmanar vi dig att jobba i kroppens alla plan och riktningar. 3D Strength passar dig som redan tränar en del och som söker en mer teknisk och utmanande träningsupplevelse.

Kroppen är skapad att röra sig och med hjälp av specialdesignade 3D-mattor utmanar vi dig att jobba i kroppens alla plan och riktningar. Som medlem får du ett heltäckande, annorlunda och lite mer tekniskt krävande pass med fokus på rörelsekvalitet, funktionalitet och kroppskontroll. Vårt mål är att du ska få den bästa träningsupplevelsen som gör att du vill komma tillbaka. Igen och igen.

3D Strength passar dig som redan tränar en del och som söker ett mer tekniskt och utmanade träningspass. Utrustning som krävs är specialdesignade 3D-mattor och hantlar. Detta kan lånas på gymmet.

Relaterad träning

Shape Up

Grundläggande styrke- och rörlighetsträning för hela kroppen. Vi använder oss av vår egen kroppsvikt och olika redskap som stepbrädor, vikter och hantlar i övningar som utmanar hela kroppen. Du väljer intensitetsnivå. Shape Up passar därför alla!

Kompletterande träning

FLX

Har du stela muskler och onda axlar? Kanske sitter du mycket på jobbet? I FLX arbetar du igenom hela kroppen för att mjuka upp muskler och leder. Passet bygger på funktionell rörlighetsträning som ger dig bättre kroppskontroll och är ett bra komplement till andra träningsformer.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter inom gruppträning