Yoga for Athletes

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Träna yoga som en atlet. Förbättra din löpstil, kom djupare ner i knäböj och bli både starkare och smidigare. Särskilt framtagen för dig som anser dig vara för stel för yoga.

Den här yogaformen är speciellt framtagen för dig som tränar regelbundet men nödvändigtvis inte så mycket rörlighet. En kropp är inte starkare än sin svagaste länk och vill du förbättra din löpstil, komma djupare i din knäböj eller helt enkelt bara bli starkare och smidigare så är Yoga for Athletes ett utmärkt komplement till din övriga träning. 

Klassen är utvecklad av tränings- och yogaexperterna Monika Björn och Johanna Andersson, som även ligger bakom succén Hot MOJO.

Du kommer att bli förvånad över hur effektiv träning Yoga for Athletes är och hur det kommer förbättra prestationen i din övriga träning!

Det krävs inga förkunskaper eller tidigare yogaerfarenhet. Det är bara att sätta igång.

Relaterad träning

Yoga

I Yoga blandar vi gammal tradition med moderna, västerländska träningsprinciper. Att utöva yoga lugnar din kropp och ditt sinne samtidigt som du tränar rörlighet, styrka och balans.

Kompletterande träning

Cycling

Spinning - eller Cycling som vi gärna kallar - det passar både nybörjare och veteraner eftersom konditionsträningen sker på individuell nivå. Passet varierar mellan sittande och stående positioner samt med olika typer av motstånd.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter inom gruppträning