AntiGravity® Yoga

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

AntiGravity® Yoga blandar traditionell yoga med pilates, styrkeövningar, gymnastik och luftakrobatik. I taket hängs en slags hammock i tyg som du sedan använder både som trapets och hängmatta. Passar både nybörjare och erfarna yogis.

Är du redo att öppna dina vingar och utforska nya förmågor hos dig själv? AntiGravity® Yoga blandar traditionell yoga med pilates, styrkeövningar, gymnastik, dans och luftakrobatik. Du får lära känna din AntiGravity®-hammock, ta del av de terapeutiska vinsterna med AntiGravity® på ett lekfullt sätt och sträcka ut ryggraden. Du blir både starkare, tränar din balans och du ökar din flexibilitet. AntiGravity® Yoga passar både dig som söker en ny utmaning inom träning men även dig som aldrig tränat tidigare. 

Relaterad träning

Yin Yoga

Yin Yoga är en lugn och stilla klass som ökar din flexibilitet och ger dig lugn i både kropp och själ. Yin Yoga fokuserar på vila och avkoppling för musklerna, nervsystemet, bindväv och sinnet.

Kompletterande träning

Indoor Running

Vill du löpträna smart och samtidigt förbättra ditt flås? På våra Indoor Running-pass kan du verkligen utmana dig själv och din kondition. Spring i din egen takt, men var beredd på att våra instruktörer kommer att pusha dig till att klara ännu mer. Indoor Running passar alla!

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter inom gruppträning