Ashtanga Vinyasa Yoga

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Ashtanga Vinyasa Yoga är en dynamisk yogaform där du utför ett visst antal positioner i en bestämd ordning. Serien av yogapositioner kommer att utvecklas och öka din styrka, uthållighet och flexibilitet.

Ashtanga Vinyasa Yoga är för alla som vill ha en grundlig yogaträning i en dynamisk takt som slutar med en djup avkoppling. Flödet av övningar kommer att göra dig både starkare, smidgare och mer uthållig.

Vi har valt att behålla klassen i sitt ursprungliga och traditionella format av respekt för Ashtanga Vinyasa Yoga-metoden och dess tradition. Klassen börjar börjar med solhälsningar, fortsätter med en serie stående positioner, sittande positioner och avslutas med en uppsättning inversioner. Flödet av positioner kopplas samman av en vinyasa-sekvens, vilket betyder att du flyttar på dig från en position till en annan genom rörelser. Det ultimata syftet med Ashtangaträningen är att rensa både kropp och sinne. Ashtanga yoga är inspirationen till många yogaklasser som utövas idag, så som Vinyasa Flow yoga, Yoga for Athletes och Power Yoga. Asthanga Vinyasa Yoga praktiseras över hela världen och är populär bland alla åldrar och kön. 

Relaterad träning

Yoga Flow

En yogaklass som ger dig en bra, krävande och säker introduktion till dynamisk yoga. Dessutom ett bra träningspass med musik, många rörelser som utförs i kombination med ditt andetag där du utmanas av certifierade och erfarna yogainstruktörer. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Kompletterande träning

Yin Yoga

Yin Yoga är en lugn och stilla klass som ökar din flexibilitet och ger dig lugn i både kropp och själ. Yin Yoga fokuserar på vila och avkoppling för musklerna, nervsystemet, bindväv och sinnet. Ta med egen yogamatta till klassen.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem