Body for Life

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Body for Life är den perfekta klassen för dig som vill ha effektiv konditionsträning utan hopp eller löpning. Vi rör oss i takt till musiken men koreografin och stegen är enkla att följa. Klassen passar dig som söker en rolig och skonsam träningsform.

Body for Life inleds alltid med en uppvärmning innan vi går vidare till huvuddelen av träningspasset. Denna består av två konditionsdelar med stegrande intensitet som avslutas med en pulstopp. Den första konditionsdelen består av tre konditionslåtar och följs av aktiv återhämtning. Den andra konditionsdelen består också av tre konditionslåtar men följs av styrkeövningar för bålen och därefter stretch.

Body for Life är en skonsam och effektiv konditionsklass som passar alla som gillar rolig träning utan hopp eller löpning. Du har möjlighet att utmana dig själv om du vill, men eftersom klassen varken innehåller hopp eller stötar passar den även dig som återhämtar dig efter en skada, börjar träna igen efter en graviditet och liknande.

Om du tycker om att träna i takt till musiken men söker en klass med högre intensitet än Body for Life, rekommenderar vi dig att testa Cardio Energy. Denna klass finns i tre olika längder – 30, 45 och 60 minuter.

Klassen hålls i gruppträningssal
Längd på klassen 45 min

Relaterad träning

Shape Up

Grundläggande styrke- och rörlighetsträning för hela kroppen. Vi använder oss av vår egen kroppsvikt och olika redskap som stepbrädor, vikter och hantlar i övningar som utmanar hela kroppen. Du väljer intensitetsnivå. Shape Up passar därför alla! Medtag egen matta.

Kompletterande träning

FLX

Har du stela muskler och onda axlar? Kanske sitter du mycket på jobbet? I FLX arbetar du igenom hela kroppen för att mjuka upp muskler och leder. Passet bygger på funktionell rörlighetsträning som ger dig bättre kroppskontroll och är ett bra komplement till andra träningsformer. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem