Body for Life

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Kroppen ska fungera livet ut och därför skapade vi Body for Life, ett enklare pass där du tränar hela kroppen på ett roligt, effektivt och skonsamt sätt. Passet passar perfekt för dig som just har börjat att träna eller vill ha ett träningspass med lite lägre intensitet. Passet innehåller inga hopp, löpning eller annan utrustning.

SATS har som mål att säkerställa den bästa träningsupplevelsen för alla oavsett träningserfarenhet eller fysisk form. Namnet Body for Life står för att vi har en kropp som ska fungera livet ut. Alla har inte som mål att sätta personliga rekord eller springa maraton, men man kommer till en punkt i livet då vi alla behöver investera lite tid och kraft på att få en kropp och en hälsa som fungerar på bästa möjliga sätt.

Body for Life kombinerar styrka och konditionsträning i gruppträning utan löpning och hopp, till medryckande musik.

Relaterad träning

Shape Up

Grundläggande styrke- och rörlighetsträning för hela kroppen. Vi använder oss av vår egen kroppsvikt och olika redskap som stepbrädor, vikter och hantlar i övningar som utmanar hela kroppen. Du väljer intensitetsnivå. Shape Up passar därför alla! Medtag egen matta.

Kompletterande träning

FLX

Har du stela muskler och onda axlar? Kanske sitter du mycket på jobbet? I FLX arbetar du igenom hela kroppen för att mjuka upp muskler och leder. Passet bygger på funktionell rörlighetsträning som ger dig bättre kroppskontroll och är ett bra komplement till andra träningsformer. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter inom gruppträning