Groovy Yoga

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Groovy Yoga är en kul och dynamisk yogaklass för alla. Rörelserna utförs i takt till musiken och binds ihop till kreativa flöden. En inspirerande och kraftfull klass.

Groovy yoga är en svettig och rolig yogaklass för alla. Positioner och övergångar flätas samman till inspirerande flöden och utförs i takt till underhållande musik.

Groovy Yoga är en förkoreograferad yogaklass med traditionella yogapositioner samt flödande och intuitiva rörelser. Läraren guidar dig genom klassen så du får möjligheten att verkligen känna rörelserna kroppen och röra dig tillsammans med musiken.

Groovy Yoga bygger på Vinyasa Yogaprinciperna. Det speciella med just denna klass är musiken och de lekfulla rörelserna.

Krishnamacharya, en av de riktigt gamla yoga guruerna från Indien, påstås vara arkitekten av Vinyasa Yoga. I sin "Yoga Makaranda" beskriver han vikten av Vinyasas och flödande rörelser. När hans student Sri K. Pattabhi Jois spred Ashtanga Vinyasa Yoga i väst var detta också en stark inspiration för Vinyasa Flow yoga.

RELATERAD TRÄNING

Vinyasa Flow

Vinyasa Flow är en rolig och dynamisk yogaform. Du kommer att röra dig synkroniserat med ditt andetag till instruktioner från en certifierade Vinyasa yogalärare. Ta med egen yogamatta til klassen.

KOMPLETTERANDE TRÄNING

Yin Yoga

Yin Yoga är en lugn och stilla klass som ökar din flexibilitet och ger dig lugn i både kropp och själ. Yin Yoga fokuserar på vila och avkoppling för musklerna, nervsystemet, bindväv och sinnet. Ta med egen yogamatta til klassen.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter inom gruppträning