Hot FLX

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Stela hamstrings, trött i bröstrygg och nacke, sitter du mycket på jobbet? I Hot FLX arbetar du igenom hela kroppen med extra mycket fokus på vanliga problemområden.

Hot FLX fokuserar extra mycket på vanliga problemområden såsom baksida lår, bröstrygg, höft och säte. Du behöver absolut inte vara vig för att delta på klassen, som genomförs i 38-gradig värme i våra hot studios. 

Hot FLX är fylld av effektiva stretchövningar som hjälper dig till ökad rörlighet och bättre kroppskontroll. The Office Package och Twist & Release är två av de smarta delar som ger klassen dess funktionalitet och anpassning till de flesta människors vardag.

Klassen är 30 minuter och kan med fördel kombineras med andra klasser, med fördel styrka eller enklare konditionsträning. Då värmen kräver en hel del av din fysik så bör du som normaltränad dock undvika att kombinera Hot FLX med högintensiv konditionsträning.

På de center som inte har en HotStudio erbjuds klassen som FLX.

Att tänka på:

- Klä dig lätt! Du behöver absolut inte komma i badkläder, men stora bomullskläder är både varma och opraktiska. Vi rekommenderar linne och shorts i funktionsmaterial.

- För att delta på klassen skall du alltid ha med dig två handdukar (finns att hyra i receptionen) - en stor för att placera över hela mattan och en liten för att torka av svetten med och vatten (finns att köpa i receptionen).

38 grader varmt välkommen!

Relaterad träning

Prformance™ Mobility

I Prformance™ Mobility fokuserar vi på kroppskontroll och dynamisk rörlighet.

Kompletterande träning

HEAT

HEAT är en atletisk och utmanande klass som utförs i 38 graders värme och 65% luftfuktighet.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem