Hot Vinyasa Flow

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Hot Vinyasa Flow är en svettig, fysisk och lekfull form av yoga som utförs i 38 gradig värme. Klassen präglas av dynamiska, lekfulla serier av positioner som länkas samman med andning. Till klassen behöver du ta med egen yogamatta och egen handduk samt vattenflaska.

Vinyasa har sitt ursprung i Ashtangayoga där positioner och serier i grund och botten är desamma i en given ordning. Skillnaden mellan Vinyasa och Ashtanga är att ordning och positioner alltid varierar i Vinyasa. De enskilda positionerna är lika viktiga som övergångarna från en position till nästa – därav benämningen flow.

Eftersom träningen genomförs i 38 graders värme kommer du inte bara att träna upp din styrka, balans och smidighet, utan också ditt sinne, då värmen garanterat kommer upplevas som en extra utmaning.

Att tänka på:

- Klä dig lätt! Stora bomullskläder är både varma och opraktiska. Vi rekommenderar linne och shorts i funktionsmaterial. Både överdel och underdel måste bäras.

- För att delta på klassen skall du alltid ha med dig två handdukar. En stor för att placera över hela mattan och en liten för att torka av svetten med samt vatten (handdukar finns att köpa eller hyra i receptionen).

Medtag egen yogamatta och handduk

Relaterad träning

Hot Yoga Flow

Hot Yoga Flow är till för de som vill nå fördelarna av en dynamisk yogaklass samt uppleva den underbara känslan av en riktigt svettig klass. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Kompletterande träning

Cycling Interval

I Cycling Interval tränar du intervaller på cykelsadeln i olika längder och utföranden som garanterat utmanar din konditionsnivå. Cycling Interval finns i 30, 45 eller 60 minuter.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem