Hot Vinyasa Flow

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Hot Vinyasa Flow är fysiskt utmanande och präglas av dynamiska, lekfulla serier av positioner som länkas samman med andning.

Vinyasa har sitt ursprung i Ashtanga yoga där positioner och serier i grund och botten är desamma i en given ordning. Skillnaden mellan Vinyasa och Ashtanga är att ordning och positioner alltid varierar i Vinyasa. De enskilda positionerna är lika viktiga som övergångarna från en position till nästa – därav benämningen flow.

Eftersom träningen genomförs i 38 graders värme kommer du inte bara att träna upp din styrka, balans och smidighet, utan också ditt sinne, då värmen garanterat kommer upplevas som en extra utmaning.

Hot Vinyasa Flow fungerar utmärkt för dig som är intresserad av en svettig, fysisk och lekfull utmaning i yogaformat.

Att tänka på:

- Klä dig lätt! Stora bomullskläder är både varma och opraktiska. Vi rekommenderar linne och shorts i funktionsmaterial. Både överdel och underdel måste bäras.

- För att delta på klassen skall du alltid ha med dig två handdukar (finns att hyra i receptionen) - en stor för att placera över hela mattan och en liten för att torka av svetten med och vatten (finns att köpa i receptionen).


Relaterad träning

Hot MOJO®

Förkoreograferat hotyoga-koncept som undervisas i 38-gradig värme.

Kompletterande träning

Cycling Interval

I Cycling Interval utlovas inspirerande konditionsträning på cykel baserat på olika former av intervaller.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem