Intro för nya medlemmar

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Happy New Start! Detta är ett intro på 45 minuter för både nya och redan existerande medlemmar. Du kommer få information om SATS träningsutbud, ett enkelt träningsprogram och tips på hur du bäst kommer igång. Detta introduktionstillfälle innehåller ingen träning, men ta gärna på dig träningskläder så att du kan träna efteråt.

Vi vill ge dig som ny medlem den bästa starten på ditt medlemskap, och hjälpa dig att komma igång med träningen ordentligt.

På denna introduktion går vi igenom vad som finns på centret, vilket träningsutbud som är inkluderat i ditt medlemskap, och du kommer även få ett enkelt träningsprogram som du kan använda på gymmet. Du får också information om hur du bokar gruppträningsklasser och hur du bokat det kostnadsfria PT-tillfälle som är inkluderat i ditt medlemskap.

Introduktionen kommer hållas i mindre grupper med maximalt 10 deltagare och är ett utmärkt tillfälle att få svar på frågor om ditt medlemskap, SATS träningsutbud eller din träning.

Vi ser framemot att träffa dig - välkommen!

För dig som vill ha en lugn start

Yin Yoga

Yin Yoga är en lugn och stilla klass som ökar din flexibilitet och ger dig lugn i både kropp och själ. Yin Yoga fokuserar på vila och avkoppling för musklerna, nervsystemet, bindväv och sinnet. Ta med egen yogamatta till klassen.

Klass helt utan koreografi

Cycling

Cycling passar både nybörjare och veteraner eftersom konditionsträningen sker på individuell nivå. Passet varierar mellan sittande och stående positioner samt med olika typer av motstånd.