Outdoor BODYBALANCE™

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Outdoor BODYBALANCE™ har samma innehåll som när klassen körs inomhus. Mötesplats på centret och kom ihåg att ta på kläder efter väder. Les Mills BODYBALANCE™ är en varsam blandning av yoga, tai chi och pilates som gör dig centrerad och lugn. Här ligger fokus på andningen samtidigt som du tränar styrka, balans och rörlighet till lugn musik. Medtag egen matta till klassen.

Den lugna musiken får dig att komma ner i varv samtidigt som kombinationen av teknik och rörelse ger dig ett fysiskt träningspass, inre balans och harmoni. Ditt fokus ligger på din andning samtidigt som du tränar hela kroppen. Precis som på alla Les Mills program, släpps ny musik och koreografi var tredje månad.

Relaterad träning

Hatha Yoga

Hatha yoga är en yogaform där positionerna utförs i måttligt tempo och hålls längre. Denna yogaklass ger dig tid och utrymme för att bli bekant med yogapositionerna, stärka muskler och göra dig mer rörlig. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Kompletterande träning

Cardio Energy

Cardio Energy är det ultimata konditionspasset och dessutom ett av våra populäraste gruppträningspass! Oavsett om du väljer Cardio Energy 30, 45 eller 60 minuter garanteras du ett roligt och fartfyllt träningspass fyllt av energi, pumpande musik och svettiga utmaningar.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter inom gruppträning