Outdoor FLX

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Outdoor FLX har samma innehåll som när klassen körs inomhus. Mötesplats på centret och kom ihåg att ta på kläder efter väder. Medtag egen matta. Har du stela muskler och onda axlar? Kanske sitter du mycket på jobbet? I FLX arbetar du igenom hela kroppen för att mjuka upp muskler och leder. Passet bygger på funktionell rörlighetsträning som ger dig bättre kroppskontroll och är ett bra komplement till andra träningsformer. Medtag egen matta till klassen.

Med FLX får du hjälp att komma åt vanliga problemområden såsom baksida lår, bröstrygg, höft och säte. Du blir rörligare och förebygger smärta som kan uppstå av att vara stel och stillasittande under längre perioder. FLX är ett bra komplement till andra träningsformer och eftersom passet hjälper dig till ökad rörlighet och bättre kroppskontroll spelar det ingen roll hur vig du är från början.  

Klassen Hot FLX finns även, likt FLX fast i en varm sal.

Relaterad träning

Prformance™ Mobility

I Prformance™ Mobility fokuserar vi på kroppskontroll och dynamisk rörlighet. Du utmanas i övningar för detta och stärker din kroppskontroll för att kunna lyfta tyngre i framtiden. Prformance™ är ett koncept utvecklat av SATS och finns på utvalda center. Alla Prformance-pass hålls i Prformance-ytan ute i gymmet.

Kompletterande träning

Body for Life

Body for Life är den perfekta klassen för dig som vill ha effektiv konditionsträning utan hopp eller löpning. Vi rör oss i takt till musiken men koreografin och stegen är enkla att följa. Klassen passar dig som söker en rolig och skonsam träningsform.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem