Outdoor Running Start

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Kom i form och slipa på löpsteget med våra duktiga löpcoacher. Outdoor Running Start är för dig som vill eller precis har kommit igång med din löpträning. Våra löpcoacher är med hela vägen och ser till att ingen halkar efter. Passet bygger på effektiv intervallträning som anpassas beroende vilken nivå man ligger på.

Träningsupplägget bygger på enkla och effektiva konditionsintervaller som varieras från gång till gång och våra duktiga instruktörer coachar dig alltid att ta i det lilla extra på varje träningspass.

Du möter enkelt upp vid centret och tillsammans med en löpcoach tar ni er till närliggande grönområde genom en cirka 10 minuter lång uppvärmning. Huvudpasset är cirka 25 minuter och där har du möjlighet att anpassa intensiteten i intervallerna efter din egen nivå, därefter joggar ni tillbaka till centret igen.

Relaterad träning

Outdoor Running

Outdoor Running är för dig som har löptränat ett tag och vill finslipa löptekniken med hjälp av våra löpcoacher. Passet bygger på effektiv intervallträning som anpassas beroende vilken nivå man ligger på.

Kompletterande träning

Yoga for Athletes

Träna yoga som en idrottsman. Få bättre löpstil, kom djupare in i din squat och bli starkare och rörligare. Speciellt utformad för dem som anser sig vara för stel för yoga.

Nyheter inom gruppträning