Outdoor Running Start

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Kom i form och slipa på löpsteget med våra duktiga löpcoacher. Outdoor Running Start är för dig som vill eller precis har kommit igång med din löpträning. Våra löpcoacher är med hela vägen och ser till att ingen halkar efter. Passet bygger på effektiv intervallträning som anpassas beroende vilken nivå man ligger på.

Träningsupplägget bygger på enkla och effektiva konditionsintervaller som varieras från gång till gång och våra duktiga instruktörer coachar dig alltid att ta i det lilla extra på varje träningspass.

Du möter enkelt upp vid centret och tillsammans med en löpcoach tar ni er till närliggande grönområde genom en cirka 10 minuter lång uppvärmning. Huvudpasset är cirka 25 minuter och där har du möjlighet att anpassa intensiteten i intervallerna efter din egen nivå, därefter joggar ni tillbaka till centret igen.

Relaterad träning

Outdoor Running

På Outdoor Running får du tips och hjälp att utvecklas inom löpning, samtidigt som du får en effektiv intervallträning. Passet anpassas så att det passar alla, oavsett tidigare erfarenhet.

Kompletterande träning

Yoga for Athletes

Träna yoga som en idrottsman. Få bättre löpstil, kom djupare in i din squat och bli starkare och rörligare. Speciellt utformad för dem som anser sig vara för stel för yoga. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Nyheter inom gruppträning