Outdoor Yoga for Athletes

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Outdoor Yoga for Athletes har samma innehåll som när klassen körs inomhus. Mötesplats på centret och kom ihåg att ta på kläder efter väder. Träna yoga som en idrottsman. Få bättre löpstil, kom djupare in i din squat och bli starkare och rörligare. Speciellt utformad för dem som anser sig vara för stel för yoga. Outdoor Yoga for Athletes har samma innehåll som när klassen körs inomhus. Mötesplats på centret och kom ihåg att ta på kläder efter väder. Till yogaklasser, medtag egen matta.

I början av 80-talet uppstod begreppet Power Yoga i USA. Beryl Bender Birch, en amerikansk yogalärare, tränade löpare och idrottare och använde sig av begreppet "Yoga for Athletes". Beryl var bland annat en student av Patthabi Jois, Asthanga Vinyasa Yogas grundare, och hade vid den tiden praktiserat med honom under en lång tid. När Beryl började undervisa var yoga inte så vanligt och hon ville därför göra det mer tillgängligt för alla. Hon började därför använda namnet Power Yoga, som blev väldigt populär bland fitness-älskande idrottare i Amerika.

I linje med denna yogatradition, introducerade vi på SATS Yoga for Athletes vi för några år sedan. Yoga for Athletes är en yogaform som ger dig ökad flexibilitet och smidighet i all annan form av träning. Ett perfekt komplement till både löpare, tunglyftare och andra atleter.

Kompletterande träning

Cycling

Cycling passar både nybörjare och veteraner eftersom konditionsträningen sker på individuell nivå. Passet varierar mellan sittande och stående positioner samt med olika typer av motstånd.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem