Prformance™ Tough Viking Event

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Prformance™ Tough Viking Event är en träningsupplevelse utöver det vanliga. Med en blandning av styrka, smidighet, kondition och inslag av hinderbaneträning får du en unik eventklass som är både rolig och utmanande. Klassen hålls vid utvalda tillfällen – så passa på att delta i årets roligaste träningsupplevelse!

Prformance™ Tough Viking Event passar både för dig som har planer på att delta i OCR-lopp och för dig som tycker att det är kul med högintensiv styrketräning. Prformance™ Tough Viking Event hålls på SATS Sisjön i Göteborg och på SATS NK i Stockholm med ytor anpassade för den utmanande klassen.

Prformance™ Tough Viking Event är en träningsupplevelse utöver det vanliga. Med en blandning av styrka, smidighet, kondition och inslag av hinderbaneträning får du en klass som är både rolig och utmanande. Prformance™ Tough Viking Event passar både för dig som har planer på att delta i OCR-lopp och för dig som tycker att det är kul med högintensiv styrketräning.

Prformance™ Tough Viking Event presenteras samarbete med Tough Viking som var först med att ta OCR-träning till Skandinavien, och som årligen arrangerar flera lopp i Sverige. 

Eventet är tillgängligt och kostnadsfritt för alla – både medlemmar och icke-medlemmar. Prformance™ Tough Viking Event går följande datum på SATS NK & SATS Sisjön: 25/1, 22/2 och 21/3, kl.10:30-11:45.

RELATERAD TRÄNING

Prformance™ Tough Viking

Vi är stolt träningspartner till Tough Viking, Nordens största obstacle race och har tillsammans utvecklat ett Prformance™-pass som förbereder dig inför årets tuffaste race.

KOMPLETTERANDE TRÄNING

Prformance™ Strength

Pressa din styrka till max. Övningarna i Prformance™ Strength hjälper dig att bli så stark som möjligt. Prformance™ är ett koncept utvecklat av SATS och finns på utvalda center. Alla Prformance-pass hålls i Prformance-ytan ute i gymmet.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Våra mest populära gruppträningsklasser

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}