Rock the Bike

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Tänk dig att du och dina vänner är på nattklubb… på cykel. Musiken pumpar ur högtalarna, laser och discoljus lyser upp lokalen och genom röken ser ni människor som dansar i takt i sadeln. Attityd, svett och energi smälter samman i ett galet cykelparty, välkommen till Rock the Bike!

Äntligen - den stora internationella trenden med cykelklasser baserade på musik, energi och upplevelse kommer nu till SATS genom Rock the Bike. Klassen lanseras på utvalda center där salarna blivit utrustade med ljud, ljus och laser för att ge en ny och unik träningsupplevelse.

Klassen passar alla, oavsett form och tidigare erfarenhet av träning. Vi använder oss av koreografi och vikter för att skapa en inspirerande, effektiv och inte minst rolig träning för hela kroppen. Det är bara att slå sig ner i sadeln och släppa lös, let us entertrain you!

RELATERAD TRÄNING

Love2Dance

Häng på årets roligaste dansklass - Love2Dance! Love2Dance är en härlig dansklass där du med enkla steg får prova på olika dansstilar och musikgenrer.

KOMPLETTERANDE TRÄNING

FLX

Har du stela muskler och onda axlar? Kanske sitter du mycket på jobbet? I FLX arbetar du igenom hela kroppen för att mjuka upp muskler och leder. Passet bygger på funktionell rörlighetsträning som ger dig bättre kroppskontroll och är ett bra komplement till andra träningsformer. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem