Tough Viking Boot Camp

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Utmana dig själv på bästa sätt med Tough Viking Boot Camp! Missa inte årets roligaste och mest utmanande träningstillfällen, där du får testa på flera av hindren från Tough Viking. Tough Viking Boot Camp är öppet för både medlemmar och icke-medlemmar och genomförs både i Stockholm och Göteborg.

Som stolt träningspartner till Tough Viking, Nordens största obstacle race, upprepar vi nu succén med Tough Viking Boot Camp för att förbereda dig på vad som komma skall under årets tuffaste race. De utmanande träningstillfällena passar oavsett om du ska springa Tough Viking, är nyfiken på loppet eller bara vill ge dig själv en riktig träningsutmaning. Passen hålls av SATS duktiga headcoacher med team, och du kommer få testa på flera av hindren från Tough Viking.

Tough Viking Boot Camp har premiär den 4 april och sker i samarbete med Tough Viking och Metro Mode. Träningstillfällena genomförs både i Stockholm och Göteborg och är kostnadsfria för alla.

Stockholm - SATS NK

Datum: Torsdagen den 4/4, 11/4, 25/4 och 2/5. (OBS! 18/4 inställt pga. påskhelg!)
Plats: SATS NK
Tid: 18.30
Var: Vi möts på SATS NK och tar oss sedan gemensamt ut till Djurgården (vid Josefinas). 
För vem: Både medlemmar och icke-medlemmar!

Headcoach är Simon Carlfjord och hans team.

Göteborg - SATS Sisjön

Datum: Torsdagen den 4/4, 11/4, 18/4 och 25/4.
Plats: SATS Sisjön
Tid: 18.30
Var:  Vi möts inne på SATS Sisjön och tar oss ut tillsammans. Passet den 25/4 kommer att förläggas i Slottsskogen, mer info kommer.
För vem: Både medlemmar och icke-medlemmar!

Headcoach är Camilo Lattof och hans team.

Både medlemmar och icke-medlemmar är varmt välkomna att delta på Tough Viking Boot Camp. Tough Viking Boot Camp genomförs i samarbete med Tough Viking och Metro Mode.

För att säkra din plats går det bra att anmäla till vår Tough Viking Boot Camp i den vanliga bokningen på sats.se/i SATS-appen, eller via vårt Facebook-event här (SATS NK, Stockholm) eller här (SATS Sisjön, Göteborg).

Relaterad träning

Crosstraining

Redo för en riktig utmaning? Crosstraining är stationsbaserad träning med utmanande och tuffa övningar. Passen ser olika ut från gång till gång eftersom instruktören själv får välja övningar inför varje tillfälle.

Kompletterande träning

Prformance™ Mobility

I Prformance™ Mobility fokuserar vi på kroppskontroll och dynamisk rörlighet. Du utmanas i övningar för detta och stärker din kroppskontroll för att kunna lyfta tyngre i framtiden. Prformance™ är ett koncept utvecklat av SATS och finns på utvalda center. Alla Prformance-pass hålls i Prformance-ytan ute i gymmet.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem