PT-dagarna

Den 2 och 3 april får du som medlem 10% rabatt på våra paket med 10, 25 och 50 PT-tillfällen. Förutom det hittar du massor av spännande aktiviteter och tävlingar på våra center under dessa dagar. Välkommen in!

Vad kan jag förvänta mig om jag tränar med en personlig tränare?

Alla personliga tränare på SATS är vana vid att träna medlemmar på ett tryggt, effektivt, individanpassat och motiverande sätt. De kommer stötta och utmana dig i din träning – för att du ska nå dina träningsmål och ha roligt på vägen!  

Här kan du se inspiration på hur Reidun har tränat med sin personliga tränare.

hur väljer jag personlig tränare?

För att hitta en personlig tränare som passar dig kan du utgå från det center du vill träna på, och läsa om varje PT på ditt centers sida här på sats.se. Där kan du se vad respektive personlig tränare har för specialitet och erfarenhet.

Du kan också ta kontakt med ditt center om du vill ha information om våra personliga tränare. Fundera gärna på vilken nivå du vill träna på. Det som skiljer våra PT-nivåer åt är tränarens utbildningsnivå och erfarenhet. Priset på dina PT-timmar bestäms sedan utifrån dessa nivåer. Du kan läsa mer om de olika PT-nivåerna här

vilket pt-paket och hur många klipp ska jag välja?

Vi har PT-tillfällen som är 25 minuter (PT30) och 55 minuter (PT60). Det finns även personlig träning för dig som vill träna tillsammans med en vän eller familjemedlem (PT Duo).

Fundera kring hur många tillfällen du är intresserad av, och hur många gånger i veckan du vill träna. Är det 10, 25 eller 50 PT-tillfällen som passar dig bäst? Vi rekommenderar att träna med PT två gånger i veckan för optimalt resultat.

våra pt-priser:

Tabellen nedan visar våra ordinarie priser på personlig träning. Rabatten på 10% dras från köpet under kampanjperioden 2-3 april. Erbjudandet gäller ej på 1 klipp och 3 klipp.

Priser PT30

Priser PT60

PRISER PT60DUO