PT på delbetalning

På SATS vill vi att så många som möjligt ska ha möjlighet att träna med en personlig tränare.

Därför erbjuder vi dig som är medlem att helt utan extra kostnad (dvs. inga extra avgifter, räntor etc.) dela upp betalningen av ditt träningspaket.

Gå till PT Shop eller kontakta ditt träningscenter för mer information om vilka PT-produkter som finns för delbetalning. Antalet delbetalningar varierar från 3-12 månader, beroende på storleken på träningspaketet. Delbetalningen sker via autogiro.

Du kan beställa personlig tränare på delbetalning på ditt träningscenter, på vår webbplats eller med SATS-appen. Kontakta oss om du har frågor om detta, så hjälper vi dig.

Mer om personlig träning

Fem myter om PT

Det finns många myter om hur det är att träna med en PT. Här tar vi död på fem av dem.

Varför PT?

Alla personliga tränare på SATS är utbildade och licensierade i sin yrkesform. I tillägg har SATS en unik internutbildning som säkrar att vi har de bästa personliga tränarna i branschen.

Fem nivåer av PT

För att göra det lättare för dig att hitta en PT med rätt kompetens för dina träningsbehov, så är våra personliga tränare indelade i fem nivåer.

PT på delbetalning

På SATS vill vi att så många som möjligt ska ha möjlighet att träna med en personlig tränare.

PT-paket och priser finns i vår PT-shop på webben eller i appen. Det är snabbt, smidigt och enkelt att köpa personlig träning online!

Till PT-shoppen

Vårt PT-utbud