Våra coacher och DJ:s

Hård träning kräver hög energi. Med branschens bästa coacher och musik skapad av houseikonen StoneBridge garanterar vi att du blir inspirerad, motiverad och sporrad från start till mål.

Musik av StoneBridge

Efter sitt breda genombrott med remixar till artister som Robin S, Texas, Missy Elliott, Madonna och Ne-Yo har den Grammy-nomieradeatisten, producenten och Dj:n StonBridge inte vilat på lagrarna. StoneBridge har spridit sin unika form av sexig ”groove-ladled” house över hela världen och uppträder regelbundet på några världens största klubbscener som Ministry of Sound i London och Ruby Skye i San Francisco. StoneBridge har nyligen släppt heta remixar av sin klassiker ”Put ’em high” som klättrar på listorna över hela världen. Musiken är skapad med ett enda syfte: ge dig maximal energi genom hela passet.

Skapat av proffs, coachat av proffs

På SATS är vi stolta över att ha många av Nordens vassaste instruktörer och på Build’n Burn kommer du ledas du av de absolut bästa. Varje Build’n Burn-coach är högt kvalificerad som instruktör eller personlig tränare hos SATS. De har lång erfarenhet av att leda olika träningsformer och har en särskild Build’n Burn-licens. Deras kompetens tillsammans med passens uppbyggnad säkerställer att du får individuellt coaching och support på varje pass.

*Build'n Burn ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. Då får du tillgång till alla våra specialkoncept: Build’n Burn, PrformanceHiYoga (gäller inte Schultz gate i Oslo), Martial Arts och Immersive Fitness. För att uppgradera ditt medlemskap, kontakta kundservice eller besök ditt närmaste center.

Jag är medlem och önskar tillgång till konceptpaket

Uppgradera

Mer om Build'n Burn

Build'n Burn-upplevelsen

Build’n Burn ger dig all träning du behöver på 45 minuter. I små grupper om 16–20 personer guidas du av våra professionella coacher genom ett högintensivt intervallpass med fokus på både styrka och kondition.

Träningsfilosofi

Träningen i Build'n Burn bygger på grundläggande fysiologiska koncept – syreupptagning och kaloriförbränning maximeras med högintensiva intervaller samtidigt som multifunktionella styrkemoment stimulerar styrka och muskeltillväxt.

Våra coacher och DJ:s

Hård träning kräver hög energi. Med branschens bästa coacher och musik skapad av houseikonen StoneBridge garanterar vi att du blir inspirerad, motiverad och sporrad från start till mål.