Är yoga nytt för dig?

Då passar du utmärkt in hos oss på HiYoga. Vi har flera klasser som är anpassade till nybörjare och dig som gärna vill prova dig fram. Vi rekommenderar HiYoga Basics, en enkel lektion som ger dig en introduktion till de grundläggande yogaställningarna och teknikerna vi använder inom yoga.

Du kan också prova HiYoga Recover eller Gentle Flow. Båda klasserna är enkla och bra att börja lära sig yoga med. Välj ut en klass från vår bokningen och möt upp 15 minuter innan lektionen börjar. Då hinner vi registrera dig, och du hinner byta om och rulla ut mattan innan klassen börjar.

Vilka klasser på HiYoga är anpassade till nybörjare?

HiYoga Basic
I den här klassen presenteras ställningarna i sina traditionella kategorier: stående, sittande, liggande, framåtböjningar, bakåtböjningar, omvridningar och enkla upp-ned-ställningar. Vi bekantar oss med solhälsningen, som ofta är kärnan i en dynamisk utövning.

Läs mer om HiYoga Basic

HiYoga Recover
Recover är en av våra signaturklasser, som är utformad för alla med särskilda behov och speciella hänsyn som måste tas i förhållande till kropp och hälsa.

Läs mer om HiYoga Recover

Gentle Flow
Gentle Flow är den lugnaste av våra Flow-klasser, och ett alternativt och tillgängligt sätt att få glädje av dynamisk yoga på.

Läs mer om Gentle Flow

Hot Yoga Calm
Den här klassen passar utmärkt för dig som vill ha lugna rörelser och mjuk andning utan att pressa kroppen i ett varmt rum.

Läs mer om Hot Yoga Calm

Hatha Yoga
I en Hatha-klass lär vi oss de grundläggande fysiska övningarna i ett lugnt tempo – stående, sittande, framåtböjningar, bakåtböjningar, omvridningar och upp-ned-ställningar. Vi fokuserar på att utföra ställningarna på ett säkert sätt, ge korrekt justering under tiden och använda utrustningen rätt.

Läs mer om Hatha Yoga

MediYoga
När världen hela tiden blir mer stressande, behöver vi hjälp att skapa en bättre balans i livet och vardagen. MediYoga är en heltäckande terapiform där vi jobbar med kroppen inifrån.

Läs mer om MediYoga

Jag är medlem och önskar tillgång till specialkoncept.

Uppgradera

Jag vill bli medlem och önskar tillgång till konceptpaket!

Bli medlem