HiYoga Ashtanga Primary Led

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Ashtanga är en fysiskt krävande träningsform som ger stor belöning i form av styrka, flexibilitet, uthållighet, fokus och klarhet i kropp och sinne. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Ashtanga är en internationellt erkänd form av vinyasa-yoga: fysiska övningar som utförs med synkroniserad andning i en sammanhängande följd. I Ashtanga har övningarna satts samman till en bestämd sekvens i flera serier som utformats av Sri. K. Pattabhi Jois. Passen handleds på traditionellt sätt, så som man gör i KPJAYI i Mysore i Indien. Under ett sammanhängande Ashtanga-pass går vi igenom den första serien med instruktioner från läraren under passets gång. Serien inleds med solhälsningar och fortsätter med stående och sittande ställningar, framåtböjningar, bakåtböjningar, vridningar och upp-och-nedställningar. Alla ställningar hålls i fem andetag eller mer och fogas samman till ett jämnt flöde av upprepade rörelser. Vi inleder och avslutar med en kort recitation.

*HiYoga ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. Då får du tillgång till alla våra specialkoncept: Build’n Burn, Prformance, HiYoga (gäller inte Schultz gate i Oslo), Martial Arts och Immersive Fitness. För att uppgradera ditt medlemskap, kontakta kundservice eller besök ditt närmaste center.

Relaterad HiYoga-klass

Kompletterande HiYoga-klass

HiYoga Yin Yoga

Yin Yoga är en lugn och meditativ yogaform som är framtagen i anslutning till den taoistiska idén om yin och yang som två motsatser som tillsammans skapar harmoni. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Jag vill bli medlem och önskar tillgång till konceptpaket!

Bli medlem