HiYoga Basic

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

HiYoga Basic är ett av våra egenutvecklade pass som är utformat som en fin introduktion till dynamisk yoga. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Under detta pass presenteras ställningarna i sina traditionella kategorier: stående, sittande, liggande, framåtböjningar, bakåtböjningar, vridningar och upp-och-nedställningar. Vi bekantar oss grundligt med solhälsningen, som ofta är kärnan i en dynamisk yogarepertoar. Under passet utforskar vi hur vi kan modifiera de olika ställningarna och hur vi kan sätta dem samman i en följd. Andningen spelar en central roll inom all yoga, men särskilt inom dynamisk yoga. Därför arbetar vi medvetet med att utforska våra egna andningsmönster och lär oss andningstekniker som är nyttiga både på och utanför yogamattan.

Passet inleds och avslutas med guidad avslappning. HiYoga Basic passar i första hand bra för nybörjare, men det är också bra för fortsättare som vill lära sig mer om de viktigaste teknikerna och grundläggande principerna inom den fysiska yogautövningen.

*HiYoga ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. Då får du tillgång till alla våra specialkoncept: Build’n BurnPrformance, HiYoga (gäller inte Schultz gate i Oslo), Martial Arts och Immersive Fitness. För att uppgradera ditt medlemskap, kontakta kundservice eller besök ditt närmaste center.

Relaterad HiYoga-klass

HiYoga Hatha Yoga

Hatha är en klassisk yogaform som är tillgänglig för alla. ”Ha” betyder sol och ”tha” betyder måne, och hathayoga handlar om att hitta balansen mellan dessa två och andra kompletterande element, som manligt/kvinnligt, hårt/mjukt, aktivitet/vila. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept. Medtag egen matta till klassen.

Kompletterande HiYoga-klass

HiYoga Restorative

Restorative betyder ”återuppbyggande” och som namnet säger handlar detta pass om att bygga upp sig både fysiskt och psykiskt. Restorative är en mild och lugn yogaform med fokus på förankring och avslappning. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Jag vill bli medlem och önskar tillgång till konceptpaket!

Bli medlem