HiYoga Gentle Flow

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Gentle Flow är det lugnaste av våra Flow-pass och ett alternativt och lättillgängligt sätt att ha glädje av dynamisk yoga. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

På detta pass arbetar vi oss igenom stående, sittande och liggande övningar med stark närvaro. Vi tar oss tid att använda utrustning som klossar, bälten och kuddar under passet så att de fysiska övningarna anpassas på bästa sätt efter den enskildes behov.

Biodynamiken, läran om kroppens naturliga rörelser, är central i de grundliga förklaringarna av övningarna. Varje pass har ett fysiskt fokus – rygg, skuldror, höfter, bäcken och så vidare – så att vi kan öka förståelsen för hur våra kroppar fungerar och svarar.

Lätt vardagsfilosofi om livet på och utanför yogamattan är en naturlig del av detta mjuka och givande pass.

*HiYoga ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. Då får du tillgång till alla våra specialkoncept: Build’n BurnPrformance, HiYoga (gäller inte Schultz gate i Oslo), Martial Arts och Immersive Fitness. För att uppgradera ditt medlemskap, kontakta kundservice eller besök ditt närmaste center.

Relaterad HiYoga-klass

HiYoga Recover

HiYoga Recover är ett av våra egenutvecklade pass, som är utformat för alla med särskilda behov eller som kräver särskild hänsyn till kropp och hälsa. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Kompletterande HiYoga-klass

Jag vill bli medlem och önskar tillgång till konceptpaket!

Bli medlem