HiYoga Hot Yoga Flow

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Hot Yoga Flow ger dig en värme som hjälper dig att tänja dig djupare och att öppna upp kroppen på nya sätt. Hot Yoga Flow utmanar både vår fysiska och psykiska uthållighet med en rumstemperatur på runt 33-36 grader. Ta med egen handduk till mattan. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Här får kroppen möjlighet att effektivt göra sig av med slaggämnen och öka blodcirkulationen samt att lugna ned systemet. Passet är uppbyggt kring enkla och dynamiska övningar där varje position får tillräckligt med fokus och ro. Detta är ett pass som är både stärkande och stressreducerande.

Kom ihåg att dricka ordentligt med vatten både före och efter passet. Ta med egen handduk till mattan.

*HiYoga ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. Då får du tillgång till alla våra specialkoncept: Build’n BurnPrformance, HiYoga (gäller inte Schultz gate i Oslo), Martial Arts och Immersive Fitness. För att uppgradera ditt medlemskap, kontakta kundservice eller besök ditt närmaste center.

Relaterad HiYoga-klass

Kompletterande HiYoga-klass

HiYoga Jivamukti Spiritual Warrior

Spiritual Warrior är på många sätt en komprimerad men ändå fullvärdig variant av ett längre Jivamukti-pass. Jivamukti är en fysiskt utmanande och intellektuellt stimulerande yogaform som har som mål att främja andlig medvetenhet. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Jag vill bli medlem och önskar tillgång till konceptpaket!

Bli medlem