HiYoga Meditation

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Under detta pass utforskar vi hur vi kan använda meditation och yogans filosofi som verktyg i vardagen. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Den klassiska indiska yogatexten Yoga Sutras, omkring 200 lärosatser om yoga insamlade av Patanjali, inleds med: ”Nu börjar undervisningen i yoga. Yoga innebär att medvetandet försätts i tystnad.” Ursprungligen utvecklades yogan för att förbereda kroppen för att klara helt stillasittande meditation. Meditation är en viktig aspekt inom yogan. Men vilken roll spelar meditation i vår egen yogautövning? Och hur påverkar yogafilosofin oss i våra liv?

Vi utmanar etablerade sanningar genom att diskutera olika tankar och traditioner. Under passets gång omsätter vi teorin i praktik och genomför enkla meditations- och andningsövningar. Det går bra att samtala och diskutera under passet. Meditation är tänkt för dig som är nyfiken på yogans djupare aspekter och vill utvidga din yogautövning till att omfatta även andra aspekter av yoga än de rent fysiska. Förhoppningsvis får du inspiration till att se världen med lite nya ögon.

*HiYoga ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. Då får du tillgång till alla våra specialkoncept: Build’n BurnPrformance, HiYoga (gäller inte Schultz gate i Oslo), Martial Arts och Immersive Fitness. För att uppgradera ditt medlemskap, kontakta kundservice eller besök ditt närmaste center.

Relaterad HiYoga-klass

HiYoga Recover

HiYoga Recover är ett av våra egenutvecklade pass, som är utformat för alla med särskilda behov eller som kräver särskild hänsyn till kropp och hälsa. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Kompletterande HiYoga-klass

HiYoga Hatha Yoga

Hatha är en klassisk yogaform som är tillgänglig för alla. ”Ha” betyder sol och ”tha” betyder måne, och hathayoga handlar om att hitta balansen mellan dessa två och andra kompletterande element, som manligt/kvinnligt, hårt/mjukt, aktivitet/vila. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept. Medtag egen matta till klassen.

Jag vill bli medlem och önskar tillgång till konceptpaket!

Bli medlem