HiYoga Restorative

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Restorative betyder ”återuppbyggande” och som namnet säger handlar detta pass om att bygga upp sig både fysiskt och psykiskt. Restorative är en mild och lugn yogaform med fokus på förankring och avslappning. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Målet är att skapa ro och balans i både kropp och sinne. Under detta pass använder vi oss av mindfulnesstekniker, enkla andningsövningar och lugna fysiska övningar för att underhålla och rehabilitera kroppen.

Vi koncentrerar oss särskilt på bäcken, rygg och skuldror, men generellt sett är det fokus på hälsa och cirkulation i hela kroppen. Vi arbetar vaket och noggrant för att öka vår kroppsmedvetenhet och närvaro. Restorative yoga passar alla som vill lära känna sin kropp bättre, som behöver komma ned i energinivå och lever med stress eller upplever ångest i vardagen.

Restorative yoga passar också alla de av oss som har behov av en paus då och då. Med sina tydliga terapeutiska och revitaliserande effekter är restorative yoga en gåva för alla som söker ett holistiskt förhållande till hälsa och välbefinnande.

*HiYoga ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. Då får du tillgång till alla våra specialkoncept: Build’n BurnPrformance, HiYoga (gäller inte Schultz gate i Oslo), Martial Arts och Immersive Fitness. För att uppgradera ditt medlemskap, kontakta kundservice eller besök ditt närmaste center.

Relaterad HiYoga-klass

HiYoga Recover

HiYoga Recover är ett av våra egenutvecklade pass, som är utformat för alla med särskilda behov eller som kräver särskild hänsyn till kropp och hälsa. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Kompletterande HiYoga-klass

HiYoga Gentle Flow

Gentle Flow är det lugnaste av våra Flow-pass och ett alternativt och lättillgängligt sätt att ha glädje av dynamisk yoga. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Jag vill bli medlem och önskar tillgång till konceptpaket!

Bli medlem