HiYoga Strong

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

HiYoga Strong är ett av våra egna pass som är framtaget för dig som söker en ren fysisk utmaning inom yogans ramar, men också för dig som vill fördjupa dig tekniskt i någon av de mer avancerade yogaställningarna. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Under passet fokuserar vi på balans- och styrkeövningar med flera repetitioner och dynamiska, lekfulla rörelser. Vi tar oss tid att lära oss svåra ställningar ordentligt. Vi bygger upp styrkan i nyckelområdena, särskilt i bålmuskulaturen, för att förebygga skada, skapa större fysisk frihet och göra kroppen redo för mer avancerade rörelsemönster. När vi utvecklar kroppen följer medvetenheten efter.

De här passen är inspirerade av Movement-kulturen samt av rörelseterapi och workshoppar i yogatekniker. Här handlar det om att lära sig om sig själv och sin kropp genom roliga och utmanande övningar.

*HiYoga ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. Då får du tillgång till alla våra specialkoncept: Build’n BurnPrformance, HiYoga (gäller inte Schultz gate i Oslo), Martial Arts och Immersive Fitness. För att uppgradera ditt medlemskap, kontakta kundservice eller besök ditt närmaste center.

Relaterad HiYoga-klass

Kompletterande HiYoga-klass

HiYoga Gentle Flow

Gentle Flow är det lugnaste av våra Flow-pass och ett alternativt och lättillgängligt sätt att ha glädje av dynamisk yoga. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Jag vill bli medlem och önskar tillgång till konceptpaket!

Bli medlem