Säg hej till HiYoga!

Under våren 2017 lanserar vi ett helt nytt yogakoncept i Sverige – HiYoga. Först ut är SATS Masthugget i Göteborg, där vi slår upp portarna den 1 mars.

HiYoga är idag Norges största yogastudio centralt belägen i Oslo och Bergen, med optimala omgivningar för att du ska få bästa möjliga yogaupplevelse.  

Anita Hegge, VD på HiYoga, är glad över att succén kommer till Sverige och välkomnar alla med ett yogaintresse:

- Utbudet är brett och anpassat till alla -  från nybörjare till erfarna yogafantaster och de som gjort yoga till sin livsstil. Vi erbjuder flera olika former av yoga - dynamisk, lugn och varm.

Även lokalerna har specialanpassats för att du ska få bästa möjliga yogaupplevelse, likväl före som under och efter yogapasset.

- Salarna är inredda med noga utvalt materialval och ljussättning med optimal temperatur och luftfuktighet. Omklädningsrummen är påkostade och bekväma och självklart har vi all utrustning du behöver i form av klossar, remmar, kuddar och ullplädar, säger Anita.

På HiYoga Masthugget kommer det enbart arbeta certifierade och erfarna yogalärare, däribland ikonerna Monika Björn och Johanna Andersson, skaparna av de populära passen Hot MOJO och Yoga for Athletes.

Som medlem har du möjlighet att skräddarsy ditt medlemskap och kan därmed enkelt lägga till HiYoga i ditt träningsutbud till ett reducerat pris.

Mer information kommer snart på sats.se