Bokningsregler

Information om gruppträningsbokningen!

Bokning
Bokning av en klass kan ske sju dygn framåt från aktuellt klockslag. Det betyder att du snabbt och enkelt kan boka samma klass kommande vecka. Du kan boka klasser 7 dagar framåt, ha max 6 bokningar samtidigt varav max 3 per dag.

Hämtning av biljett
Din bokade biljett ska hämtas senast 10 minuter, innan klassen startar (tidigast två timmar innan). Biljetter som inte hämtats ut släpps till de som står på väntelista 10 minuter innan klassen börjar. Om du inte har fått plats på klassen via bokningen och det är mindre än en timme kvar tills den börjar kan du alltså besöka centret och få en plats om någon inte dyker upp.

Väntelista
Om klassen är fullbokad kan du ändå boka och på så sätt placera dig på väntelistan till klassen. Om du får plats på den aktuella klassen får du besked via den mail vi har registrerad hos oss. (Kontrollera att du har rätt mail angiven på hemsidan under min träning/mina inställningar).

Aktivera pushnotiser i din telefon så får du ett meddelande direkt i telefonen när du får plats på en klass du stått på kö till. Se till att ha den senaste versionen av vår app. 

Du har full koll på din plats på väntelistan via sats.se och SATS-appen. Under ’mina bokningar’ visas din plats på väntelistan i form av en rosa symbol och en siffra. 

Observera att klasser med en blå symbol i bokningen (på klasser du är bokade på) inte indikerar din plats på väntelistan utan den totala väntelistan för klassen. 

 

Avbokning
Du kan avboka en klass senast en timme innan den börjar. Om du missar att avboka tre klasser under en 30 dagarsperiod kan du inte förboka klasser under 14 dagar. Märk att du fortfarande kan delta på klasser genom att dyka upp direkt på centret.

Om du står på väntelistan när det är mindre än en timme kvar till klassen börjar och du får en plats i sista stund räknas detta inte som en missad avbokning. När du får ett bokningsstopp meddelas du via mail.

Kontakt vid bokning och avbokning
Du kan boka/avboka klasser via våra appar till iPhone och Android, på sats.se eller på en bokningsstation på centret.

Bokning Priority
För Priority medlemskap gäller 10 dagar och upptill 10 bokningar inom perioden och max 3 bokningar per dag.

Information om bokningen

Bokningen innehåller en enkel sökväg och en avancerad sökväg.

Enkel sökväg:
Via den enkla sökvägen väljer du 1 center som du vill söka på. I sökresultatet får du då upp alla klasser 7 dagar framåt.

Avancerat sök:
Avancerat sök använder du om du vill filtrera din sökning för att hitta just den klass du letar efter. 
Du kan filtrera din sökning på När, Klass, Center och Instruktör.

När:
Här väljer du vilka dagar du vill söka på. Du kan max söka 14 dagar framåt i tiden. Vill du söka på alla dagar kan du använda knappen ”Markera alla” och vill du rensa de dagar du valt för att börja om kan du använda knappen ”rensa”.

Under ”NÄR” väljer du också om det är en speciell tid på dagen du vill träna. Bocka i de tider du vill söka på.

Klass:
Under klass så kan du välja mellan 3 olika alternativ att söka på.
- Alla klasser
- En/flera ”favoritklasser” 
- En kategori. 
Du väljer ett av alternativen som du vill söka på och den du har valt markeras med en ifylld ”radio button” och en intryckt blå toning.  

Center:
Under center kan du välja mellan 2 olika alternativ att söka på.
- Ett/flera ”favoritcenter” 
- En region, Stockholm, Göteborg, Malmö eller Övriga center
Du väljer ett av alternativen som du vill söka på och den du har valt markeras med en ifylld ”radio button” och en intryckt blå toning. 

Instruktör:
Under instruktör så kan du välja mellan 2 olika alternativ att söka på.
- Alla instruktörer 
- En/flera favoritinstruktörer.
 Du väljer ett av alternativen som du vill söka på och den du har valt markeras med en ifylld ”radio button” och en intryckt blå toning. 

Sök gruppträning:
Redo att söka på klasser. Dina val är markerade med ifyllda ”radio buttons” och den intryckta blåa toningen, för att söka klicka på ”Sök gruppträning”.  Se bild

Träfflista på din sökning:
När du klickat på ”Sök gruppträning” får du upp en lista med de klasser som matchar din sökning. Du kan välja att se din söknings träffar på två sätt:
- I en lista (Default) 
- I en schemavy (som en kalender)
Du kan enkelt växla mellan de båda genom att klicka på ikonerna högst upp till vänster i träfflistan.

Boka en klass:
För att boka en klass klickar du på ”boka” bredvid klassinformationen. För att boka en klass måste du vara inloggad, du kan logga in längst upp i högra hörnet, på startsidan eller när du klickar på ”boka”.

Väntelista:
När en klass är fullbokad så kan man genom att boka klassen ställa sig på vänstelista till klassen. Avbokar någon som har en plats får den som är först på väntelistan platsen. 2 rosa gubbar och en siffra bredvid 'boka knappen' indikerar att det är en väntelista till klassen och siffran visar hur många som står på väntelistan.

Mina bokningar:
När du gjort din bokning kan du enkelt få en översikt över dina bokningar på sats.se genom att klicka på ”Mina bokningar”, genom att klicka på ditt namn högst upp till höger på sidan och sedan välja min träning/mina bokningar. När du är inloggad kan du också se dina bokningar direkt på startsidan.

Du kan även se dina bokningar i appen.  

Har du frågor gällande bokningen? Kontakta kundservice.

Nyheter inom gruppträning


;