Ashtanga Yoga

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Ashtanga Yoga är en dynamisk yogaform där du utför ett visst antal positioner i en bestämd ordning. Serien av yogapositioner kommer att utvecklas och öka din styrka, uthållighet och flexibilitet. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Ashtanga Yoga är för alla som vill ha en grundlig yogaträning i en dynamisk takt som slutar med en djup avkoppling. Flödet av övningar kommer att göra dig både starkare, smidgare och mer uthållig.

Vi har valt att behålla klassen i sitt ursprungliga och traditionella format av respekt för Ashtanga Vinyasa Yoga-metoden och dess tradition. Klassen börjar börjar med solhälsningar, fortsätter med en serie stående positioner, sittande positioner och avslutas med en uppsättning inversioner. Flödet av positioner kopplas samman av en vinyasa-sekvens, vilket betyder att du flyttar på dig från en position till en annan genom rörelser. Det ultimata syftet med Ashtangaträningen är att rensa både kropp och sinne. Ashtanga yoga är inspirationen till många yogaklasser som utövas idag, så som Vinyasa Flow yoga, Yoga for Athletes och Power Yoga. Asthanga Vinyasa Yoga praktiseras över hela världen och är populär bland alla åldrar och kön.

Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Kompletterande träning

Indoor Running

Vill du löpträna smart och samtidigt förbättra ditt flås? På våra Indoor Running-pass kan du verkligen utmana dig själv och din kondition. Spring i din egen takt, men var beredd på att våra instruktörer kommer att pusha dig till att klara ännu mer. Indoor Running passar alla!

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter inom gruppträning