Box

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Box är ett pass för alla, oavsett nivå. Passet är inspirerad av boxning och kampsport och du lär dig både slag och sparktekniker. Vi lovar dig att du får utlopp för din inre frustration! Kom ihåg att ta med egna boxhandskar till klassen. Boxhandskar finns vid behov att köpa i vår shop.

Under passets gång får du lära dig de rätta teknikerna för att kunna utöva boxning. Instruktörerna går igenom sparkar och slag och förklarar varför rörelserna ser ut som de gör. I Box ingår också konditionskrävande övningar vilket gör att du över upp ditt flås rejält. Var beredd på en hård, intensiv och rolig träningstimme!

Relaterad träning

BODYCOMBAT™

För dig som vill träna upp ditt flås och bli stark i hela kroppen är BODYCOMBAT™ det perfekta passet. Med tekniker från karate, taekwondo, capoeira, boxning och muay thai utmanar du en fantasimotståndare framför dig.

Kompletterande träning

Yoga for Athletes

Träna yoga som en idrottsman. Få bättre löpstil, kom djupare in i din squat och bli starkare och rörligare. Speciellt utformad för dem som anser sig vara för stel för yoga. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem