Hot Yoga Release

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Hot Yoga Release är för alla som vill uppnå fördelarna med en lugn och stilla yogaklass och uppleva den underbara känslan av en varm studio. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Hot Yoga Release ger dig styrka, ökad flexibilitet och samtidigt en lugn och djup avslappning. Genom långsamma rörelser och andningstekniker i en varm omgivning, kommer nervsystemet att lugna sig, du slappnar av och skapar inre balans mellan kropp och själ. Musiken, rörelserna och instruktören skapar en upplevelse du bara måste prova själv.

De senaste åren har Hot Yoga blivit väldigt populärt. Hot Yoga Release kombinerar andning, rörelser (asana) och mindfulness. Med Hot Yoga Release kombinerar vi dessa tre nyckelelement i en lugn och stilla varm klass för att lugna dig och ditt nervsystem. Positionerna är en kombination av medicinsk och terapeutisk yoga, Yinyoga och klassisk yoga. Dessa positioner hjälper till att öka din flexibilitet och energi. Värmen kombinerad med rörelse och andningsteknik stimulerar immunsystemet och frigör toxiner som hjälper vår kropp att bibehålla en bättre hälsa.

Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Relaterad träning

Yin Release

Yin Release är en lugn och stilla klass som ökar din flexibilitet och ger dig ro i kropp och själ. Yin Release erbjuder vila och avkoppling för musklerna, nervsystemet, bindväv och sinnet. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Kompletterande träning

Hot Yoga Flow

Hot Yoga Flow är till för de som vill nå fördelarna av en dynamisk yogaklass samt uppleva den underbara känslan av en riktigt svettig klass. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem