Indoor Running Göteborgsvarvet

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Med fokus på löpteknik, löpstyrka och intervaller i en perfekt kombination ger Indoor Running Göteborgsvarvet dig en fantastisk förberedelse för att klara ditt mål på Göteborgsvarvet 2019.

Vårt Indoor Running Göteborgsvarvet-koncept ger dig möjlighet att löpträna, oavsett väder och vind, säger Mari Winarve, GX Specialist SATS Sverige.

Nybörjare såväl som löpfantast – konditionsträna på dina villkor. På Indoor Running Göteborgsvarvet blir du aldrig ifrånsprungen. Instruktören hjälper dig som deltagare att träna för att nå din måltid på Göteborgsvarvet. Klassen finns i 30 minuter samt 45 minuters format. Givetvis kan du gå på klassen utan att springa Göteborgsvarvet. 

Relaterad träning

Indoor Running

Vill du löpträna smart och samtidigt förbättra ditt flås? På våra Indoor Running-pass kan du verkligen utmana dig själv och din kondition. Spring i din egen takt, men var beredd på att våra instruktörer kommer att pusha dig till att klara ännu mer. Indoor Running passar alla!

Kompletterande träning

Yoga for Athletes

Träna yoga som en idrottsman. Få bättre löpstil, kom djupare in i din squat och bli starkare och rörligare. Speciellt utformad för dem som anser sig vara för stel för yoga. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.