Outdoor Strong Mama

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Outdoor Strong Mama har samma innehåll som när klassen körs inomhus. Mötesplats på centret och kom ihåg att ta på kläder efter väder. Vill du bygga upp din kropp efter förlossning? Strong Mama riktar sig till kvinnor efter graviditeten. Barnen ligger tryggt i mitten av salen och är med under hela passet. Outdoor Strong Mama har samma innehåll som när klassen körs inomhus. Mötesplats på centret och kom ihåg att ta på kläder efter väder. Till yogaklasser, medtag egen matta.

Stärk din kropp efter förlossningen med effektiva övningar som utförs efter egen förmåga och i eget tempo. Strong Mama är utvecklad i ett Crosstraining-format där deltagarna arbetar sig från station till station med olika övningar. Bäckenbottenträning är en självklarhet i samband med en graviditet, så även på Strong Mama. Barnen ligger tryggt i mitten av salen samtidigt som mammorna tränar hårt och har full uppsikt över vad som händer. 

Relaterad träning

Crosstraining

Redo för en riktig utmaning? Crosstraining är stationsbaserad träning med utmanande och tuffa övningar. Passen ser olika ut från gång till gång eftersom instruktören själv får välja övningar inför varje tillfälle.

Kompletterande träning

Hatha Yoga

Hatha yoga är en yogaform där positionerna utförs i måttligt tempo och hålls längre. Denna yogaklass ger dig tid och utrymme för att bli bekant med yogapositionerna, stärka muskler och göra dig mer rörlig. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem