Pilates Ball

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Pilates Ball är en mycket funktionell träningsform där hela kroppen tränas med hjälp av den klassiska träningsformen pilates och en gymboll. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Precis som passet heter är Pilates Ball skapad av och i kombination med träningsformen pilates och en gymboll.

I detta pass tränas hela kroppen, även om stort fokus ligger på coremuskulaturen. Bollen används även för att göra vissa övningar tyngre och mer utmanande. Övningarna byggs upp successivt för att kunna passa såväl nybörjare som de riktigt vältränade.

Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Relaterad träning

Pilates

I Pilates tränas styrka och smidighet med fokus på koncentration, balans, andning och avspänning. Träningen bygger upp styrka i hela kroppen med huvudfokus på coremuskulaturen. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Kompletterande träning

Body for Life

Kroppen ska fungera livet ut och därför skapade vi Body for Life, ett enklare pass där du tränar hela kroppen på ett roligt, effektivt och skonsamt sätt. Passet passar perfekt för dig som just har börjat att träna eller vill ha ett träningspass med lite lägre intensitet. Passet innehåller inga hopp, löpning eller annan utrustning.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem