Power Pilates

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Power Pilates är rolig, utmanande och intensiv träning för hela kroppen till skön musik. Passet baseras på principerna i Pilates och utförs på yogamatta i gruppträningssalen. Det krävs inga Pilates-kunskaper för att delta i passet, men det passar bäst för dig som har lite träningserfarenhet sedan tidigare. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Pilates i sin ursprungsform är styrketräning med stor koncentration på coremuskulaturen. Pilates fokuserar också på hållning, balans, smidighet och andning. Målet är att skapa en kropp i balans.

Power Pilates baseras på originalprinciperna för Pilates men är sammansatt i ett nytt, fräscht och trendigare format. Power Pilates är mer krävande och intensivt jämfört med andra Pilates-pass, och det är koreograferat till medryckande musik för att pusha dig att ge det lilla extra.

Power Pilates och Hot Power Pilates har samma innehåll, men Power Pilates utförs i vanlig gruppträningssal och Hot Power Pilates i en uppvärmd sal.

Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

RELATERAD TRÄNING

Pilates

I Pilates tränas styrka och smidighet med fokus på koncentration, balans, andning och avspänning. Träningen bygger upp styrka i hela kroppen med huvudfokus på coremuskulaturen. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

KOMPLETTERANDE TRÄNING

Indoor Running

Vill du löpträna smart och samtidigt förbättra ditt flås? På våra Indoor Running-pass kan du verkligen utmana dig själv och din kondition. Spring i din egen takt, men var beredd på att våra instruktörer kommer att pusha dig till att klara ännu mer. Indoor Running passar alla!