Power Pilates

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Power Pilates är rolig, utmanande och intensiv träning för hela kroppen till skön musik. Passet baseras på principerna i Pilates och utförs på yogamatta i gruppträningssalen. Det krävs inga Pilates-kunskaper för att delta i passet, men det passar bäst för dig som har lite träningserfarenhet sedan tidigare. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Pilates i sin ursprungsform är styrketräning med stor koncentration på coremuskulaturen. Pilates fokuserar också på hållning, balans, smidighet och andning. Målet är att skapa en kropp i balans.

Power Pilates baseras på originalprinciperna för Pilates men är sammansatt i ett nytt, fräscht och trendigare format. Power Pilates är mer krävande och intensivt jämfört med andra Pilates-pass, och det är koreograferat till medryckande musik för att pusha dig att ge det lilla extra.

Passet utförs på yogamattor. Du kan låna en matta på träningscentret eller ta med din egen. Kom ihåg att ta med vattenflaska och en handduk, för du kommer att svettas!

Power Pilates och Hot Power Pilates har samma innehåll, men Power Pilates utförs i vanlig gruppträningssal och Hot Power Pilates i en uppvärmd sal.

RELATERAD TRÄNING

Pilates

I Pilates tränas styrka och smidighet med fokus på koncentration, balans, andning och avspänning. Träningen bygger upp styrka i hela kroppen med huvudfokus på coremuskulaturen. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

KOMPLETTERANDE TRÄNING

Indoor Running

Vill du löpträna smart och samtidigt förbättra ditt flås? På våra Indoor Running-pass kan du verkligen utmana dig själv och din kondition. Spring i din egen takt, men var beredd på att våra instruktörer kommer att pusha dig till att klara ännu mer. Indoor Running passar alla!