HiYoga Jivamukti Spiritual Warrior

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Spiritual Warrior är på många sätt en komprimerad men ändå fullvärdig variant av ett längre Jivamukti-pass. Jivamukti är en fysiskt utmanande och intellektuellt stimulerande yogaform som har som mål att främja andlig medvetenhet. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Jivamukti-yogan skapades 1984 i New York av Sharon Gannon och David Life. Namnet Jivamukti betyder frigörelse av själen i levande livet. Jivamukti-yoga kallas ofta kärleksfullt för yogans »wildchild» eller aktivistyoga. Spiritual Warrior är ett 60 minuter långt sammanhängande vinyasa-flöde med inspirerande musik, högt tempo och minimalt med muntliga instruktioner. Det är en fast sekvens som undervisas med mycket små variationer från gång till gång. Det är en fördel om man har viss säkerhet i hur man utför ställningarna sedan tidigare.

Spiritual Warrior är på många sätt en komprimerad men ändå fullvärdig variant av ett längre Jivamukti-pass. Jivamukti är en fysiskt utmanande och intellektuellt stimulerande yogaform som har som mål att främja andlig medvetenhet.

*HiYoga ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. Då får du tillgång till alla våra specialkoncept: Build’n BurnPrformance, HiYoga (gäller inte Schultz gate i Oslo), Martial Arts och Immersive Fitness. För att uppgradera ditt medlemskap, kontakta kundservice eller besök ditt närmaste center.

Relaterad HiYoga-klass

HiYoga Vinyasa

HiYoga Vinyasa yoga är en rolig och dynamisk yogaform. Du kommer att röra dig synkroniserat med ditt andetag till instruktioner från en certifierade Vinyasayogalärare.

Kompletterande HiYoga-klass

HiYoga Yin Yoga

Yin Yoga är en lugn och meditativ yogaform som är framtagen i anslutning till den taoistiska idén om yin och yang som två motsatser som tillsammans skapar harmoni. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Jag är medlem och önskar tillgång till specialkoncept.

Uppgradera

Jag vill bli medlem och önskar tillgång till konceptpaket!

Bli medlem