HiYoga Recover

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

HiYoga Recover är ett av våra egenutvecklade pass, som är utformat för alla med särskilda behov eller som kräver särskild hänsyn till kropp och hälsa. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Det kan röra sig om sjukdom, skada eller svårigheter förknippade med livsstil. Detta pass är inspirerat av yogaterapi – yoga som är individuellt anpassad och uppbyggd av övningar från flera olika traditioner, bland annat medicinsk yoga, restorative yoga, Yin Yoga och Iyengar-yoga. Vi använder hjälpmedel för att anpassa övningarna och göra dem mer tillgängliga och behagliga för alla, oavsett utgångspunkt.

Huvudfokus ligger på att bygga upp energinivåerna genom att arbeta med balans, både fysisk, mental och energibaserad. Vi tar oss tid och ger oss utrymme till både lugn och ro och medvetna rörelser. Stressnivån sjunker, blodcirkulationen ökar, och vi möter oss själva där vi befinner oss i vår kropp och vårt liv, med större fokus, empati och närvaro.

*HiYoga ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. Då får du tillgång till alla våra specialkoncept: Build’n BurnPrformance, HiYoga (gäller inte Schultz gate i Oslo), Martial Arts och Immersive Fitness. För att uppgradera ditt medlemskap, kontakta kundservice eller besök ditt närmaste center.

Relaterad HiYoga-klass

Kompletterande HiYoga-klass

HiYoga Basic

HiYoga Basic är ett av våra egenutvecklade pass som är utformat som en fin introduktion till dynamisk yoga. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Jag vill bli medlem och önskar tillgång till konceptpaket!

Bli medlem