Kickboxing

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

En genuin Kickboxingklass utförd i en kampsportsdojo! Kickboxing erbjuds på SATS SoFo och Odenplan. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Kickboxning är en kombination av slag och sparkar. Sporten startade i Amerika och har sitt ursprung från Full Contact Karate som är influerad av österländska kampsportsstilar.

Fokus i passet är slag- och sparkserier där man tränar ihop i par med mittsar som utrustning. Mot slutet av passet läggs mer fokus på styrka och kondition. 

Att tänka på:

Till passet behöver du boxningshandskar (minimum 10 oz.) och benskydd. Vi rekommenderar även medtag av tandskydd, susp och lindor för händer. All utrustning finns även att köpa i SATS SoFos shop på centret.

*Martial Arts ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. Då får du tillgång till alla våra specialkoncept: Build’n BurnPrformanceHiYoga (gäller inte Schultz gate i Oslo), Martial Arts och Immersive Fitness. För att uppgradera ditt medlemskap, kontakta kundservice eller besök ditt närmaste center.

Relaterad träning

MMA

Mixed Martial Arts - en effektiv träningsform som kombinerar styrka och högintensiv träning. Utmana dig själv, utmana din inre fighter. MMA erbjuds på SATS SoFo och Odenplan. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Kompletterande träning

Yoga for Athletes

Träna yoga som en idrottsman. Få bättre löpstil, kom djupare in i din squat och bli starkare och rörligare. Speciellt utformad för dem som anser sig vara för stel för yoga. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Möt din inre fighter - Börja träna Martial Arts på SATS SoFo!

Bli medlem nu

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina uppgifter så berättar vi mer om konceptspaket!

Namn
Telefon
Center