Sparring

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Exklusivt på Martial Arts på SATS erbjuder vi Sparring. Ett renodlat sparringpass där man tränar på fightingteknik. Coachens uppgift är att styra klassen, ha översikt under sparringen och komma med tekniska tips och råd. Sparring erbjuds på SATS SoFo och Odenplan. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Denna klass är inte en 100 % knock-out-sparring utan mer teknisk sparring. Deltagarna väljer själva fritt vilka typer av sparring de vill träna bland disciplinerna: Striking, Kickboxning, MMA och Submission Wrestling. Rekommendationen är att man har tränat någon av diciplinerna på Martial Arts på SATS under minst 6 månader innan man börjar med Sparring. Självklart är man välkommen att testa nivån om man vill.

Att tänka på:

Till passet behöver du ha med egen utrustning som tex. Boxning och MMA handskar (tjocklek: 4–16 oz.), huvudskydd, benskydd, tandskydd och lindor runt händer är ett måste.

Relaterad träning

MMA

Mixed Martial Arts - en effektiv träningsform som kombinerar styrka och högintensiv träning. Utmana dig själv, utmana din inre fighter. MMA erbjuds på SATS SoFo och Odenplan. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Kompletterande träning

Build (Build'n Burn)

Vässa formen med en komplett och intensiv träning som ger synliga resultat och hög energi, allt under ledning av våra skickliga coacher. Build (Build’n Burn) fokuserar på ökad muskelstyrka och förbränning. Build’n Burn är all träning du behöver på endast 45 minuter. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Få tillgång til Martial Arts

Martial Arts ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. För att uppgradera ditt medlemskap, kontakta kundservice eller besök ditt närmaste gym.

 

Då får du tillgång till alla våra specialkoncept: