Striking

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Exklusivt på Martial Arts på SATS bjuder vi på Striking! Det är effektiv konditionsträning för dig som vill utveckla och finslipa dina boxing skills. Striking erbjuds på SATS SoFo och Odenplan. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept. Kom ihåg att ta med egen utrustning som lindor och boxningshandskar till Strikingpasset.

Äntligen är den här - en genuin boxningsklass utförd i en kampsportsdojo. Den här är klassen är för dig som vill lära dig mer om boxning, få bättre styrka, koordination, kondition, timing och kombinera allt i ett. Oavsett träningsbakgrund är denna klass värt att testa och utmana dig själv med. Våra grymma MA Coacher/instruktörer kommer definitivt att utmana och pusha dig så du blir riktigt vass i ditt stand up striking game.  

Go for it!

Att tänka på:

Till passet behöver du boxningshandskar (tjocklek: 12-16 oz.). Vi rekommenderar även medtag av tandskydd och lindor för händer. All utrustning finns även att köpa i SATS SoFos shop på centret. 

Kom ihåg att ta med egen utrustning som lindor och boxningshandskar till Strikingpasset.

Relaterad träning

MMA Basic

Mixed Martial Arts - en effektiv träningsform som kombinerar styrka och högintensiv träning. Utmana dig själv, utmana din inre fighter. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Kompletterande träning

Yoga for Athletes

Träna yoga som en idrottsman. Få bättre löpstil, kom djupare in i din squat och bli starkare och rörligare. Speciellt utformad för dem som anser sig vara för stel för yoga. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Få tillgång til Martial Arts

Martial Arts ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. För att uppgradera ditt medlemskap, kontakta kundservice eller besök ditt närmaste gym.

 

Då får du tillgång till alla våra specialkoncept:

Möt din inre fighter - Börja träna Martial Arts på SATS SoFo!

Bli medlem nu