Submission Wrestling

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Submission Wrestling, även kallad för grappling i vissa sammanhang är en hybrid brottningsform med mix av judo, brottning och Brazilian Jiu Jitsu. Passet är för dig som vill lära dig fristilsbrottning och kombinera det med lås, svep och kast-serier. Submission Wrestling erbjuds på SATS SoFo och Odenplan. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Submission Wrestling utövas världen över och disciplinen i sig är en av de mest växande stilarna internationellt inom Martial Arts-genre, och speciellt just inom Submission Wrestling då det är ett viktigt element och träningsdisciplin för att kunna tävla inom sporten.

Man får inte sparka, slå, eller armbåga inom Submission Wrestling utan det är en renodlad brottningsform där man kastar, sveper, låser eller avslutar kampen via så kallade ”chokes or submissions”. Under passet kommer man att lära sig stående brottningstekniker, marktekniker och lås-serier.

Att tänka på:

Kläder: T-shirt och shorts (rashguard/tights går också bra)

Vi rekommenderar även medtag av tandskydd.

Relaterad träning

MMA

Mixed Martial Arts - en effektiv träningsform som kombinerar styrka och högintensiv träning. Utmana dig själv, utmana din inre fighter. MMA erbjuds på SATS SoFo och Odenplan. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Kompletterande träning

Yoga for Athletes

Träna yoga som en idrottsman. Få bättre löpstil, kom djupare in i din squat och bli starkare och rörligare. Speciellt utformad för dem som anser sig vara för stel för yoga. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Få tillgång til Martial Arts

Martial Arts ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. För att uppgradera ditt medlemskap, kontakta kundservice eller besök ditt närmaste gym.

 

Då får du tillgång till alla våra specialkoncept:

Möt din inre fighter - Börja träna Martial Arts på SATS SoFo!

Bli medlem nu